2012. december 30., vasárnap

Könyves akció

Az anya nem volt elég előrelátó, amikor szabad prédának hagyta - már-már felkínálta - két kiskorú iker gyermekének a szakácskönyveket a polcon. Mert már egy ideje nem piszkálták. Ez volt az a kapaszkodó, amiben ringatta magát az anya, és oda sem nézett almahámozás közben, hogy mi történik a szakácskönyves polc irányában. (Amit persze elérnek az ikrek.)

Megnyugtató gyereksikolyok közepette az anya arra ügyelt, hogy az alma-babapiskóta kombó megfelelő legyen a gyerekek számára. Aztán amikor odanézett a könyvek irányába már látta, hogy áldozatul esett két, általa sokat forgatott szakácskönyv.

Az anya nem tartja magát valami nagy konyhatündérnek a főzésnél, ezért szüksége van ezekre a könyvekre, így a kiskorúak tiltakozása ellenére az anya megfosztotta őket a könyvek széttépésének, megtaposásának élményétől. Utólag azon gondolkodott, hogy a kamerán miért nem tudja beállítani a sportfelvétel módot, hiszen úgy jobban visszaadták volna a felvételek azt a dinamikus élményt, amit élőben nyújtottak.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése