2013. szeptember 26., csütörtök

Nem mindennapi garázsvásár

Tekintettel megnövekedett méreteimre a héten kiválogattam azokat a ruhákat, amelyek már nagy valószínűséggel az életben nem fognak rám jönni. (Jobb nem ringatni magamat hiú reményben.) A legtöbb ruhát még ma is szívesen felvenném, ha jó lenne a mérete, mivel ezek a klasszikus darabok nem mennek ki a divatból, egy kosztüm tíz év múlva is kosztüm lesz.

Jó arra gondolni, hogy valaha voltam 52 kg, és hordtam 36-os és 38-as méretű ruhákat. Eme bizonyítékokat szeretném most eladni, hogy legyen hely az új ruhák vásárlásához...




Mint tudjuk, minden sikeres férfi mögött áll egy nő, akinek reggelente nincs mit felvennie, viszont ezt a semmit valahol tárolni szükséges. Nos, a mi belső szekrénykapacitásunk - dacára a hatalmas beépített szekrénynek - is véges, ezért kicipeltem ezeket a kis gyönyörűségeket a garázsba, a kocsi elfér az utcán is. 

Nosztalgiával gondolok a Nagy Helga divattervező által tervezett kosztümömre, a sok Marks and Spencer kosztümre, blúzokra, az Emporium kosztümömre, a Párizsban vásárolt selyemblúzomra, a sok Ausztriában vásárolt sportzakómra, a kis szürke kosztümömre, ami narancssárga felsővel nagyon extra tudott lenni. És az a sok 38-as nadrág... Marks and Spencer... A kis 38-as AbOriginal és Sponge farmer... Hüpp-hüpp... Ezektől most megválnék...


Kedves 38-as mérettel rendelkező, kosztümre vagy elegáns ruhára vágyó olvasóm! 

Amennyiben érdekelnek jó minőségű, 38-as méretű, főként klasszikus fazonú kosztümök, fiatalos ruhák, blúzok, nadrágok, amelyek nem mennek ki a divatból, vedd fel velem a kapcsolatot, és gyere el garázsvásáromra!


Az eredeti ár töredékéért, jelképes összegért most a tiéd lehetnek olyan márkás ruhák, amelyektől az eredeti tulajdonosuk nem is szívesen válik meg... :)

Ha a Te méreted nagyobb, mint 38-as, de van olyan ismerősöd, akiről tudod, hogy szeret elegáns ruhákban járni, és a mérete is 38-as, kérlek ajánld figyelmébe ezt a lehetőséget!


Sok szeretettel várom az érdeklődőket időpont-egyeztetés után! Akik tudják a telefonszámomat, azok mobilon is hívhatnak! :) 

A garázsvásár helye: Nagykanizsa
Pontos cím: egyeztetés után!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése